Afbeelding
Foto:

Speciale Serengetidag bij Huessensche Poort

HUISSEN - Zaterdag 18 mei organiseert de Huessensche Poort Optiek dé dag om uw favoriete merk te bekijken. Serengeti glazen worden ervaren als rustgevend, contrast verhogend en beschermend, waardoor u geen betere zonnebril zult vinden.

De zonnebrillen van Serengeti staan bekend als de beste ter wereld om mee te autorijden door de speciale, vooruitstrevende technologie voor zonneglazen. Uit alles blijkt dat de brillen met veel liefde en oog voor detail zijn gemaakt. Ervaar de beste zonnebril ter wereld. De zonnebrillen van Serengeti zijn stijlvol en bovendien óók nog eens op sterkte verkrijgbaar. Het merk biedt namelijk vier verschillende soorten zonneglazen, waarvan hun Drivers glas de bekendste is. Alle glazen zijn verkrijgbaar op sterkte en geven u een scherp zicht waardoor u rustig kunt kijken. Uiteraard beschermen ze uw ogen optimaal tegen UV-stralen. Met zowel de brillenglazen als het montuur zit het dus wel goed en wat heeft een zonnebril eigenlijk buiten dat nog meer nodig? Is alleen het beste goed genoeg?

Op deze dag is de gehele collectie bij ons te bewonderen! De Huessensche Poort is gevestigd aan de Langestraat 64 in Huissen.