Afbeelding
Foto:

La Saporita aan de Dorpsstraat 50a in Bemmel eindelijk geopend

BEMMEL - Wij hebben lang gewacht op onze exploitatievergunning, maar eindelijk is het binnen. In die zin kunnen wij tegen alle Bemmelnaren en geïnteresseerden zeggen de deuren zijn geopend! U kunt bij ons terecht voor diverse soorten koffie, thee, frisdrank, Italiaanse ijs, softijs, vlaaien, bonbons, schepsnoep en last but not least Molukse lekkernijen.

Wie nog nooit Molukse lekkernijen geproefd heeft, moet er zeker eens langs gaan het is de moeite waard! Het gaat om lekkernijen zoals: balibroodjes gevuld met gehakt of kaas (het ziet eruit als een oliebol maar dan met heerlijk Moluks-gekruid gehakt of kaas erin), bapaobroodje, pasteitjes, lemper (kleefrijstrol gevuld met gehakt), portie saté, gado-gado en sotosoep. Deze lekkernijen komen uit eigen keuken. Op bestelling kunt u uiteraard terecht voor de spekkoek, sponscake en andere diverse Molukse lekkernijen.

Op zondag 5 mei vindt dan bij La Saporita de officiële opening plaats. U bent dan van harte welkom om de vernieuwde zaak te bezichtigen en als warme welkom diverse Molukse lekkernijen gratis te proeven of een heerlijke bonbons gratis te proberen.

Uiteraard kunt u nader kennis maken met de eigenaar en eigenaresse van La Saporita Erwin Deelstra en Irene Deelstra-Leuwol, mocht u hen nog niet kennen! Zij zijn Bemmelnaren en willen heel graag in Bemmel ondernemen!