Rots & Water training

voor kinderen met ADHD en ASS

BEMMEL - Naast de vertrouwde Rots & Water training, is er nu ook een training speciaal voor kinderen met ADHD en ASS (Autisme Spectrum Stoornis). We werken in kleinere groepen en hebben hierdoor meer aandacht voor de deelnemers. Is jouw kind gebaat bij een training waardoor hij/zij weerbaarder wordt? Geef je kind dan nu op voor Rots & Water.

Bij Rots & Water leer je zo sterk te staan als een rots en mee te bewegen als water. We gaan aan de slag met het verbeteren van zelfbeheersing, zelfreflectie, zelfvertrouwen, communicatieve en sociale vaardigheden. Daarnaast zijn het leren maken van eigen keuzes en het leren gaan van een eigen weg belangrijke thema’s.

Door mee te doen aan de vierdelige Rots & Water training in een kleine groep, leer je steviger in je schoenen te staan, zodat je beter voor jezelf kunt opkomen. Dit doen we door een combinatie van fysieke oefeningen en groepsgesprekken. De training is geschikt voor jongens en meiden uit groep zeven en acht.

De volgende serie van vier trainingen, speciaal voor kinderen met ADHD en ASS, start op 9 mei (iedere donderdagmiddag) van 16.00 – 17.00 uur in Bemmel. Deelname aan deze cursus is gratis, Heb je vragen of twijfel je nog, neem contact op met trainer Kaj Dreis: 06 13826608 of bel het Meldpunt van SWL: 088 255 25 55.

Avondvierdaagse en Zwanentocht in Huissen

HUISSEN - De veertigste avondvierdaagse in Huissen is van dinsdag 4 - vrijdag 7 juni. Er kan gestart worden vanaf 18.30 uur vanaf De Rijnstede de Jongstraat 3.

Het inschrijfgeld is 3.50 euro. Bij voorinschrijven is het 3.00 euro. Dit kan vanaf 13 mei bij Coby Vermaas Ariensstraat 24 van 18.00 tot 20.00 uur en bij Lenie Janssen Klaphek 3. "We komen ook op de scholen om in te schrijven 15 mei bij Het Drieluik, 16 mei Het Sterrenbos, 22 mei De Abacus en De Boemerang. Wij zijn de oudercommissies dankbaar voor hun hulp. Op 22, 23 en 24 mei staan we met een kraam op het winkelcentrum Zilverkamp. U kunt daar ook voorinschrijven. We zouden het waarderen als begeleiders zich ook inschrijven tegen de kosten van 1.00 euro. Wij als vereniging zullen onze uiterste best doen een mooie en veilige avondvierdaagse te organiseren. Hopelijk trekt ook dit jaar weer een lang gerekt lint van wandelaars door de straten van Huissen.

Voor de vijfde maal organiseren wij de Zwanentocht. De afstanden zijn 5 - 10 - 15 - 25 - 40 km. De startplaats is in De Rijnstede aan De Jongstraat 3 in Huissen. Starttijden zijn voor de 25 en 40 km vanaf 07.00 uur de andere afstanden vanaf 09.00 uur. Voor de vierdaagselopers een goede training, maar ook voor jong en oud die geen vierdaagse lopen een mooie tocht."