Molen in Zevenaar als pauzeplaats. (foto: Johan Kuster)
Molen in Zevenaar als pauzeplaats. (foto: Johan Kuster)

Bloesemrit met de

Angerse Oldtimer Club

ANGEREN - Op zondag 5 mei gaat de Angerse Oldtimer Club de Bloesemrit rijden. De rituitzetters hebben er weer een mooie rit van gemaakt. Voor de auto's, motoren, bromfietsen, Solexen en traktoren.

Ieder rijdt een eigen rit door de Betuwe met een gezamenlijke pauzeplaats. Vanaf 9.30 uur kunnen de deelnemers zich inschrijven bij clubhuis Herberg De Letste Stuyver aan de Molenstraat 6 in Angeren. Danielle en Gerben hebben de koffie klaar. Onder het genot van een kopje koffie komen de verhalen boven drijven. Na het inschrijven wordt er rond 10.30 uur gestart. Als eerste vertrekken de auto's. Dan de motoren, bromfietsen en Solexen. Als laatste vertrekken de traktoren om de veiligheid te waarborgen.

"Bent u in het bezit van een oldtimer en geen lid, meldt u aan en rijdt rustig mee. Aanmelden kan tot en met vrijdag 3 mei via mail info@angerseoldtimerclub.nl of bel Johan Kuster 06 13189274. Zo kan de organisatie inschatten hoeveel deelnemers er te verwachten zijn. Gezien routebeschrijvingen en natje en droogje op de pauze plaats. Het publiek is ook welkom om de deelnemers uit te zwaaien tijdens de start.