Afbeelding

Schilderijen Nikky Boekhorst in De Kijkruit

GENDT - Nikky Boekhorst laat haar schilderijen nog tot en met 7 juni zien in De Kijkruit (raammanifestatie) aan de Dorpstraat 21b in Gendt.

“Mijn naam is Nikky Boekhorst , ik ben 20 jaar en woon in Doornenburg. Ik studeer voor kraamzorg. De schilderijen heb ik zelf gemaakt. Graffiti spreekt mij altijd erg aan. Ik vind het ook iets moois hebben. Toen zag ik graffiti zonder letters voorbij komen. Dit wilde ik ook kunnen. En ik wist dat mijn vader nog spuitbussen in de garage had liggen. Dus heb ik mijn vaders overall aan gedaan (veel te groot), en ging maar gewoon iets proberen op een stukje hout. Tot mijn verbazing vond ik het echt leuk om te doen. Ik ben er betere spullen voor gaan kopen en probeer nu steeds nieuwe dingen uit.

Ik doe dit sinds een jaar. En heb al veel schilderijen gemaakt. Het bevalt me nog steeds. Ik vind het leuk dat andere mensen naar mijn schilderijen kunnen gaan kijken: hopelijk vinden ze het mooi.” Mijn mailadres is: nikky.boekhorst@hotmail.com

Werkgroep De Kijkruit is bereikbaar via Anneke van Huystee, Dorpstraat 56, Gendt; 0481421156; mail: a.huystee@planet.nl;https://twitter.com/GendtVerbeeld; https://www.facebook.com/GendtVerbeeld. "Interesse om ook eens te exposeren in De Kijkruit? Geef je op via het aanmeldingsformulier op www.kunstkringgendtverbeeld.nl."

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding