Afbeelding
Foto:

Bemmelse pedicure vertrekt...

BEMMEL - Kent u het programma ik Vertrek of het Roer om, Droomhuis op het platteland gezocht? Nou dat is voor ons van toepassing, wij hebben ons droomhuis gevonden! Dus wij gooien het roer om, Wat als gevolg heeft: ik vertrek!

Na jaren een praktijk voor voetverzorging te hebben gehad, is het nu tijd voor wat anders. Wij gaan niet stil zitten, we beginnen een Chambres D'Hôtes (oftewel een B&B,) in Bass Normandie, in het Departement Manche. Het Dorp heet Courcy, en ligt 4 km van Coutances, een redelijk grote stad zoals Nijmegen. St Lô, bekend van de parachutist aan de kerktoren ligt 10 km bij ons vandaan. Ook het strand is binnen handbereik 11 km. U mag daar ook met de hond wandelen.

Wij gaan ook weer hondenshows doen in Frankrijk, maar alles op zijn tijd. Honden zijn bij ons ook welkom, wij weten uit eigen ervaring, hoe lastig het is om met de hond op vakantie te kunnen, bij ons op het terrein kan dat (14000 m2 terrein, verdeeld in bos, park en gras).

Samen met mijn man Rob van Reem en onze vier honden, en drie katten, gaan wij dit grote avontuur aan. U kunt ons volgen op FB Instagram en op onze website www.bandbformidable.com.

Bedankt lieve klanten die mij jaren trouw zijn gebleven! Wij hopen tot ziens!

Rob en Angela van Reem.