De drie jeugdteams van TTV Essentia. (foto: Maarten Nijenhuis)
De drie jeugdteams van TTV Essentia. (foto: Maarten Nijenhuis)

Twee jeugdteams TTV Essentia kampioen geworden

BEMMEL - Prachtig nieuws vanuit De Schaapskooi in Bemmel. Zowel het eerste als het tweede jeugdteam van Essentia zijn kampioen geworden. Een prachtige prestatie.


Het eerste team wist dit seizoen in de tweede klasse elke wedstrijd winnend af te sluiten. Robin Peperkamp, Thijs Stalpers en Piet Rijsemus waren dit seizoen dan ook oppermachtig. De nummer twee, TVO uit Oosterhout, eindigde met 20 punten minder dan Essentia. Essentia 2 speelde een keer gelijk tegen de nummer 2, maar wisten de andere wedstrijden in winst om te zetten. Tom Coopmann, Sander Lammers en Tom Winters werden dan ook met een ruime voorsprong van 17 punten kampioen in de 4e klasse.
Het derde jeugdteam van Essentia heeft een heel knap seizoen gedraaid in de 4e klasse. Ondanks dat de tegenstand zwaar was, hebben Coen Derks, Dilaz Lamers, Thijs Derks en Teun Coopmann liefst 24 punten behaald! Erg knap gedaan!

Mocht u ook eens een balletje willen slaan dan bent u van harte welkom op een vrijdagavond (senioren vanaf 20.15 uur) of dinsdagmiddag (55+ers vanaf 14.00 uur) in De Schaapskooi in Bemmel. Ook de jeugd is natuurlijk welkom. Zij spelen op vrijdagavond om 18.15 uur (beginners) en om 19.15 uur (gevorderden).