Ponymarkt Bemmel. (foto: Jo de Haar)
Ponymarkt Bemmel. (foto: Jo de Haar) Jo de Haar

Wie helpt de Bemmelse Paardendagen?

BEMMEL - De Bemmelse Paardendagen komen er weer aan. Nog 100 dagen en dan is het weer zover. In het centrum vindt de Ponymarkt plaats op 12 augustus. De Buitenzorg Kortebaandraverij wordt op 13 augustus verreden op De Teselaar. "Wij vanuit de Bemmelse Paardendagen hebben er weer zin in om hier een mooi evenement van te maken."

"Om de Bemmelse Paardendagen nog beter te laten verlopen doen wij een beroep op u. Het zou fijn zijn als meer mensen ons willen helpen bij het organiseren van de activiteiten. Vele handen maken tenslotte licht werk. Met meer mensen gaat het makkelijker, sneller en verminderd de inspanning voor ons allemaal. We moeten toch gezamenlijk zorgen dat onze tradities in stand worden gehouden voor de toekomst.

Wij zijn een groep enthousiaste mensen die met plezier beide dagen organiseert. Wij zoeken ondersteuning voor in het bestuur, die helpt bij de voorbereidingen. En wij zoeken ondersteuning van vrijwilligers op de dagen zelf. Met name tijdens de start van de Ponymarkt om 04.00 uur is er ondersteuning nodig om de markt op te bouwen, de handelaren met hun dieren te begeleiden en de secretariaatstent te bemensen. Wie helpt ons? Heb je iets met paarden of vind je het gewoon leuk om mee te helpen met de organisatie, meld je aan.

Ook hiervoor geldt dat je ons kunt benaderen via de mail: info@bemmelsepaardendagen.nl. Voor meer informatie kun je ook terecht bij de voorzitter van de stichting, Cor Grasmeijer. Hij is bereikbaar onder telefoonnummer 06 51608051."