Afbeelding

In de middelbare school van Driel

VO De Vallei opent

geluidsarme muziekstudio

DRIEL - Zo'n twee jaar geleden ontstond het idee om via crowdfunding een muziekstudio te bouwen. Niet alleen is het benodigde geld bij elkaar gecrowdfund, ook hebben twee energieke klussers samen met de leerlingen met veel plezier gebouwd aan dit meesterwerk.


Afgelopen dinsdag 16 april is de muziekstudio feestelijk geopend in aanwezigheid van donateurs, leerlingen, docenten, ouders, vrienden en buren. Muzikanten van alle leeftijden namen de studio in gebruik. Zo heeft deze school voor vernieuwend onderwijs in een paar jaar tijd naast de studievleugel met leslokalen en een laboratorium, een mediatheek, een dans/theaterzaal met verende vloer, een atelier, een doka nu ook een muziekstudio gerealiseerd. Voor alle betrokkenen reden voor een feest.

Om me heen zie ik alleen maar blije mensen. "Het was een hele klus", verzucht een van de leerlingen, "maar het is het meer dan waard geweest." Een drumroffel volgt.
En ook de buurman is er blij mee: "We hebben hele goede buren aan deze school. En met deze muziekstudio kunnen ze ook nog eens ongestoord muziek maken."

VO De Vallei, Kerkstraat 37, 6665 CE Driel, 06 24251343,info@vodevallei.nl, www.vodevallei.nl.