Zandse Kerk. (foto: D. Schluter)
Zandse Kerk. (foto: D. Schluter) D. Schluter

Clubkascampagne:

Stemt u ook op De Zandse Kerk?

HUISSEN - De stemperiode van de clubkascampagne van Rabobank Maas en Waal is nog steeds gaande. Hebt u al uw stem(men) uitgebracht? Stichting de Zandse Kerk neemt ook deel als goed doel. Stem dus tweemaal stichting De Zandse Kerk.

Stichting de Zandse Kerk heeft onder andere als doel om de Zandse Kerk te behouden als het cultureel kloppend hart binnen de gemeenschap. Succesvolle activiteiten van afgelopen jaar waren onder andere de kerstmarkt en de koffieochtenden waar in groten getale al mensen op af zijn gekomen. "We willen meer activiteiten organiseren. Met steun van de Clubkascampagne gaan we het komend jaar vooral nog meer jeugdactiviteiten organiseren."

Naast de eigen activiteiten stellen we het kerkgebouw ook ter beschikking aan lokale verenigingen om diens activiteiten te ontplooien. Op deze wijze ondersteunt de stichting ook het lokale vrijwilligersleven.

U steunt toch ook dit initiatief? Stem dus van 15 tot 28 april op Stichting de Zandse Kerk. Ken twee stemmen toe aan ons waarmee we een mooi bedrag kunnen verkrijgen tijdens de Clubkascampagne.

En wie weet mogen we u binnenkort eens verwelkomen in de Zandse Kerk.

Inspiratie voor andere stemmen?

Zoals gezegd ondersteunen we lokale verenigingen. Omdat u met de Clubkascampagne vijf stemmen mag toekennen, willen we u graag een paar goede doelen voorstellen:

Muziekvereniging “Volharding”, Under the Milky Way, Lingewaards Mannenkoor, Jonge Kracht, De Bevelanders, Scouting Huissen-Zand.

Kijk voor meer doelen op de website van Rabobank Maas en Waal.

Wilt u meer weten over Stichting de Zandse Kerk? Kijk op www.zandsekerk.nl.