Spelers en regisseur zetten de laatste puntjes op de i.
Spelers en regisseur zetten de laatste puntjes op de i.

'Geruchten' door

teejaater PAN in première

BEMMEL - Teejaater PAN is bijna klaar voor de première op 5 april van ‘Geruchten’, een hilarische komedie van Neil Simon. De kaartverkoop is in volle gang, achter de schermen zetten spelers en regisseur de puntjes op de i en de enthousiaste bouwers leggen de laatste hand aan het decor, zodat de voorstellingen in een prachtige entourage zullen plaatsvinden.

Het verhaal speelt zich af in het huis van Charley en Mira Brock, die hun tienjarig huwelijksfeest willen vieren met hun beste vrienden. Als de gasten arriveren blijkt al snel, dat het niet een gewoon feestje zal worden. Heeft Charley geprobeerd zelfmoord te plegen? En waar is gastvrouw Mira? De eerste gasten proberen te voorkomen dat er ook maar iets naar buiten komt over de mogelijke gebeurtenissen. Hoe meer gasten arriveren, des te groter de verwarring. Er worden smoezen verzonnen en er wordt gelogen en dat maakt de situatie er niet duidelijker op. Is er nog iemand die werkelijk weet wat er werkelijk gebeurd is?

Koop nu nog snel je kaartje voor één van de voorstellingen in De Kinkel in Bemmel. Naast de première op 5 april speelt teejaater PAN ook op 6, 12, 13 en 14 april. Alle voorstellingen beginnen om 20.00 uur. Kaartjes à 12 euro zijn te koop bij boekhandel De Toren van Bemmel en via www.teejaaterpan.nl.