Word jij ook vrijwilliger bij de Bemmelse Dweildag? (foto: Anniek van de Berg)
Word jij ook vrijwilliger bij de Bemmelse Dweildag? (foto: Anniek van de Berg)

Rabobank Clubkascampagne

Jouw stem is goud waard voor de Bemmelse Dweildag!

BEMMEL - Van 14 - 28 april kun je als lid van de Rabobank Oost Betuwe je stem uitbrengen op een van de verenigingen die meedoen aan de Rabobank Clubkascampagne. Voor iedere stem ontvangt jouw favoriete vereniging een geldbedrag.

Op zondag 9 juni wordt de Bemmelse Dweildag voor de 33e keer georganiseerd. En al 33 jaar lang wordt dit belangeloos gedaan door ruim tweehonderd vrijwilligers. Wil je ook vrijwilliger worden? Neem dan contact op via info@bemmelsedweildag.nl.

Om het evenement jaarlijks te kunnen organiseren is de stichting Bemmelse Dweildag afhankelijk van sponsoren en donaties. Daarom hoopt de stichting dat iedereen die de Bemmelse Dweildag een warm hart toedraagt een stem wil uitbrengen op het vrolijkste dweilevenement van ons land. "Met het geldbedrag dat wordt opgehaald gaan we zoals altijd ons stinkende best doen om er een geweldig evenement van te maken voor jong en oud. Ben je geen lid maar wil je wel een bijdrage doen? Word dan voor 10 euro per jaar vriend van de Bemmelse Dweildag. Meer info staat op dweildag.nl/vrienden."