Eigereid zoekt toetsenist

DOORNENBURG - Mogen wij even uw aandacht? Toetsenist gezocht voor de band Eigereid uit Gendt/Doornenburg. "Heb jij na een werkzaam leven weer zin om je oude passie 'muziek maken' op te pakken, dan is dit je kans om je aan te melden bij drie enthousiaste muzikanten."

"We hebben in ons repertoire jaren 60/70 nummers ( Nederlands-, Duits- en Engelstalig ) carnaval-, kerst-, en feestnummers met uitstapjes naar de hedendaagse hits. We zijn op zoek naar iemand met ervaring, of die dit repertoire goed in de vingers heeft. Hij moet in de gelegenheid zijn, om overdag, s'avonds of in het weekend op te kunnen treden. We oefenen één of soms twee keer in de week (voor grote optredens).

Eigereid is een gezelligheidsclubje, dat niet voor het grote geld gaat of veel optredens, maar waarbij de hobby voor muziek maken voorop staat. Laat ons weten of je interesse hebt, of kom een keer vrijblijvend langs tijdens onze vaste repetitie, op maandagmiddag. Info en adres: Harry Boerstal, Van Heekstraat 29, Doornenburg; Email: h.boerstal@upcmail.nl / mob. 06 54686444."

Paasbingo bij Jonge Kracht

HUISSEN - Vrijdag 12 april houdt de activiteitencommissie van Jonge Kracht weer een gezellige paasbingo.

Deze bingo vindt plaats in de kantine van Jonge Kracht, Bloemstraat 93 in Huissen en de aanvang is 20.00 uur. Er zijn ook deze keer weer leuke prijzen te winnen. Iedereen is welkom. De kantine is open vanaf 19.00 uur.