Afbeelding
Foto:

Op jacht naar een nieuwe woning

HUISSEN - Zaterdag 30 maart is weer tijd voor de NVM Open Huizen Dag. Tussen 11:00 en 15:00 uur kun je zonder vooraf een afspraak te maken heel veel huizen bekijken.

"Ben je al geruime tijd op zoek naar een leuke woning? De NVM open huizendag is de uitgelezen kans om verschillende woningen te bezichtigen en een goed beeld te krijgen wat je nu eigenlijk precies zoekt en aanspreekt. Het aantal kamers, de ligging, de omgeving, allemaal factoren die meewegen in deze belangrijke keuze. Loop eens binnen aan de Emmastraat in Angeren: een vrijstaand woonhuis, nog degelijk traditioneel gebouwd, met vijf slaapkamers, een riante vrijstaande garage en sfeervolle tuin. Of de Beemd 40 in Huissen met zes slaapkamers en twee badkamers, veel meer gebruiksoppervlak en een grotere tuin dan duurdere nieuwbouwwoningen. Ga gewoon kijken en laat je verrassen.

Kom je op deze dag een woning tegen en je bent helemaal enthousiast maar weet niet hoe je dit aan moet pakken, Larissa of Ron van Ron Pieters Makelaardij staan klaar om je daar bij te helpen en er voor te zorgen dat je niet te veel betaaldt en alles goed geregeld wordt. Je kunt ze bereiken op telefoonnummer 026 3886683 of stuur een mailtje naar info@ronpietersmakelaardij.nl."