Afbeelding
Foto:

Janssen Hoorzorg brengt u een hoortoestel-update

BEMMEL - Janssen Hoorzorg is inmiddels alweer acht jaar het vaste adres voor de juiste voorlichting over uw gehoor en het uitzoeken van de voor u beste hooroplossing. Om u als klant te bedanken zijn er leuke acties op komst. Maar eerst even een update...

Het gaat heel snel in de hooroplossingtechniek. Toestellen worden steeds automatischer, de geluidskwaliteit wordt mooier en ze kunnen al leren van uw persoonlijk hoorwensen. Deze zomer kunnen wij u zelfs het eerste hoortoestel ter wereld zonder batterij aanbieden. Blijf hiervoor onze berichtgeving volgen de komende tijd.

Het nieuwste Widex toestel de Evoke onthoudt alles – maar omdat dit hoortoestel zo intelligent is, vergeet u misschien wel dat u het draagt. Door de ingebouwde SoundSence Adapt-technologie onthoudt het hoortoestel alle volumeveranderingen die u maakt en past het deze slim toe in vergelijkbare situaties, zelfs wanneer u zich in een compleet nieuwe omgeving bevindt.

Omdat we zo enthousiast zijn over dit toestel, willen we de Evoke aan iedereen laten horen. Deze is geheel vrijblijvend uit te proberen, om zelf een vergelijk te maken. Het zou toch heerlijk zijn als u de lente ook via uw gehoor weer helemaal kunt ervaren. Zo natuurlijk en intelligent kan een toestel klinken!

Voor de vaste klanten hebben wij alvast een actie in de hele maand april. 3 pakjes batterijen halen, 2 betalen. Zie voor de proefpersonenactie de advertentie elders in deze krant. Graag tot ziens en horens voor een vrijblijvende proefperiode bij: Janssen Hoorzorg, de Pollenbrink 5; 0481 769037; www.janssenhoorzorg.nl.