Kampioensteam B1
Kampioensteam B1

HV Angeren B1 kampioen

ANGEREN - De B1 van handbalvereniging Angeren is zaterdagavond in een volle sporthal kampioen geworden.

Dat dit geen eenvoudige wedstrijd zou worden wisten ze al lang. De Dames speelden tegen DFS uit Arnhem. Eerder dit seizoen werd uit nog verloren en dus was het zeker geen gespeelde wedstrijd. Tel daar de zenuwen van zo’n bijzondere wedstrijd nog eens bij op en je kan uitkijken naar een spannende wedstrijd. En spannend dat werd het.

Angeren nam vanaf het begin de leiding in de wedstrijd maar DFS bleef dicht in de buurt. Dit kwam door een goed afstandsschot waar Angeren in de beginfase geen grip op had. Ook eindigende diverse goed lopende aanvallen van Angeren op de paal. En soms zelfs twee keer op de paal. Maar Angeren deed waar ze het hele seizoen al goed in zijn: Samen knokken en punt voor punt blijven werken en ervoor zorgen dat de tegenstander niet meer kon scoren. Deze teamgeest bracht de dames naar de laatste paar minuten van de wedstrijd.

Kort voor het einde kwam DFS nog bijna terug, maar ze bleven op één doelpunt steken. En dus was het kampioenschap voor de B1 een feit. De dames mogen trots zijn op dit behaalde resultaat.