Uitslagen teams Tweestroom

GENDT - Tweestroom-HS1 speelde thuis om de derde plaatst tegen Heijendaal-HS3. De eerste set werd met goed spel en inzet gewonnen. In de tweede set was de tegenstand minder, dus een eenvoudige setwinst.

De derde en vierde set was de tegenstand nadrukkelijk aanwezig en moest harder gewerkt worden om de setwinst te behalen. Door deze overwinning werden de 5 punten in Gendt gehouden en de derde plaatst nadrukkelijk in zicht.(4-0)(25-18/25-14/25-22/25-22)

Heijendaal -DS7 bezocht Tweestroom-DS1. Het werd een lange en spannende wedstrijd. De eerste set werd ondanks goed spel toch nipt verloren.(26-28) Ook de tweede set werd verloren. Onze dames toonde veerkracht en wonnen de derde set. Zo ook werd de vierde set binnen gehaald. Hierdoor moest de vijfde set de winnaar brengen. Het team dat het eerst de 15 punten, met 2 verschil, bereikt is winnaar. Beide teams maakte het spannend slot, want onze dames wonnen nipt.(21-19) Een fraaie overwinning na een spannende strijd en wel 3 punten voor de rangschikking.(3-2)(26-28/22-25/25-18/25-22/21-19)

Tweestroom-DS2 speelde thuis tegen Isala"77-DS2. In deze wedstrijd zette onze dames vanaf het begin, druk op de tegenstander middels de service en de slagkracht aan het net. Na 4 sets was de overwinning binnen endoor deze zege werden wel 5 punten toegevoegd in de rangschilling.(4-0)(25-18/25-15/25-20/25-13) Hierdoor zien we onze dames op de tweede plaatst staan. Als ze na de twee volgende wedstrijden daar nog staan, is promotie naar de tweede klas een feit.

Isala"DS3 speelde tegen Tweestroom-DS5. De 1set werd ruim gewonnen; terwijl de tweede set nipt werd gewonnen(26-24) De derde set werd in principe weggegeven. Gelukkig werd wel de vierde set weer gewonnen.((3-1)(25-17/26-24/19-25/25-14).

Tweestroom-DS3 speelde thuis tegen de kampioen Ikaros-DS3. In de eerste set gaven onze dames de meeste tegenstand. Hierna was het over en had de kampioen geen enkele moeite, de overwinning binnen te halen.(0-4)(20-25/13-25/12-25/10-25)

Vocasa-JC1 was gastheer voor onze mixjongens. Ons team had een punt voorsprong op de tegenstander. Helaas was deze druk om te winnen te groot voor onze meiden en jongens. In iedere set werd wel goed meegespeeld om de setpunten, echter alleen in de tweede set werd gewonnen. De andere gingen verloren tegen de kampioen.(3-1)(25-21/23-25/25-21/25-22)

Tweestroom-MC1 speelde thuis tegen Setash-MC2. Dit team speelde goed mee om de setpunten, maar helaas was het niet genoeg om een set te kunnen winnen.(0-4)(17-25/21-25/16-25/19-25)

Weekenders-JB1 was gast bij Tweestroom-JB1, dat de eerste set ruim won. Ook de tweede en derde set werden door ons mixteam gewonnen. Helaas werd de vierde set in principe weggegeven, gezien de vorige setstanden.(3-1)(25-08/2511-25/25-20/23-25)

Tweestroom-MA1 speelde thuis tegen Isala''77-MA1. Onze dames kwamen traag op gang. In de vierde set scoorden men de meeste punten, maar niet genoeg voor de setwinst. Het werd een verliespartij.(0-4)(16-25/22-25/21-25/23-25)