Mijn energierekening,

jaarlijkse last of overzicht?

LINGEWAARD - De energierekening is een ‘vaste last’ voor velen. Een flinke uitgave, elke maand weer. Maar waarvoor betalen we precies en kan deze rekening ook omlaag? Hoe gebruiken we onze stroom en gas? En zit energie bij ons tussen de oren?

"Lingewaard Energie denkt graag met u mee en geeft onafhankelijk advies. Lingewaard Energie bestaat al 5 jaar en heeft zijn sporen al verdiend. Lingewaard Energie organiseert op 11 april een thema-avond over de energierekening. Dan leggen onze techneuten uit hoe de rekening is opgebouwd. We bespreken hoe u uw elektriciteitsverbruik kunt verlagen en daarmee ook uw lasten naar beneden brengt. Aan de orde zal komen het toepassen van led-verlichting (Waar moet ik op letten?) en het gebruik van zonnepanelen (kan dat op mijn woning?). Wanneer u uw eigen jaarrekening meeneemt, dan kunnen we persoonlijk op uw eigen situatie ingaan."

Deze avond wordt gehouden in De Tichel aan de Kolkweg 5a in Haalderen. De inloop is om 19.00 uur en om 19.30 uur start het programma. De koffie staat klaar. Meer informatie over Lingewaard Energie staat op www.lingewaardenergie.nl.