Knieklachten en gespecialiseerde fysiotherapie

ANGEREN / HUISSEN - Fysiotherapie M van der Ploeg: Slijtage van de knie (knie artrose), kniepijn tijdens de groei, knieklachten bij sporters. Knieklachten komen voor in alle lagen van de bevolking en kan leiden tot problemen tijdens het dagelijks functioneren en het uitoefenen van je hobby/sport.

De knie is een complex gewricht en bij klachten vraagt dit om onderzoek en behandeling door fysiotherapeuten die zich gespecialiseerd hebben in de knie. Binnen onze praktijk zijn dat:

- Marten van der Ploeg (specifiek aandachtsgebied: knie artrose en voorste kruisband revalidatie),

- Gerrit Koops (specifiek aandachtsgebied: sporters en voorste kruisband revalidatie) en

- Gosse Bootsma (specifiek aandachtsgebied: kniepijn tijdens de groei en voorstekruisband revalidatie).

Zij beschikken over de juiste kennis en ervaring op het gebied van knieklachten. Ook staan zij in direct contact met orthopeden in Rijnstate en Medinova, waardoor goed en snel overleg mogelijk is.Veel ervaring ligt er ook op het gebied van de knieprothese. Bij Fysiotherapie M van der Ploeg werken we met een speciaal revalidatietraject voor een optimaal herstel na deze ingrijpende operatie. Heb jij last van knieklachten of ben/word je geopereerd aan de knie? Maak dan een afspraak bij één van onze twee locaties en kijk voor meer informatie op de vernieuwde website www.fysiotherapievanderploeg.nl.

Locatie Angeren, Jan Joostenstraat 40a 026 3255272; Locatie Huissen, Polseweg 17, 026 3255272.