van 28 maart tot en met 3 april

HET HUIDIGE STERRENBEELD IS RAM. In relaties is de ram ook al een solist. Hij of zij trekt graag zijn eigen plan. Vrijheid binnen een relatie is een 'must'. De ram trekt graag met vrienden op waarbij hij graag het initiatief neemt. De ram houdt van een pittige discussie waarbij hij fel van leer trekt. De ram is snel geïrriteerd en kwaad, maar hij is het ook zo weer vergeten. Rammen zijn snel verliefd.

RAM van 21 maart t/m 20 april
Op donderdag kun je je mening prachtig formuleren. En op vrijdag kom je helemaal tot rust. Vanaf aanstaande zondag staat jouw planeet Mars in het teken tweelingen. Dit geeft een periode van zeven weken waarin communicatie belangrijk is. Maar ook de reislust neemt toe. Een stedentrip is favoriet.

STIER van 21 april t/m 21 mei
Aanstaande zaterdag zijn er allerlei verplichte nummers die je nog af moet werken. Maar op zondag kun je dit achter je laten en genieten van 'het goede leven'. Ga gezellig met iemand lunchen of dineren. Op dinsdag reageer jij erg emotioneel als iemand bewust afstand van jou neemt. Moet dit?

TWEELINGEN van 22 mei t/m 21 juni
Op donderdag en vrijdag ben jij nogal gespannen. Maar er moeten dan wel knopen doorgehakt worden. Vanaf zondag staat de felle planeet Mars in jouw sterrenbeeld. Dat maakt je haastig en ongeduldig. Dinsdag en woensdag zijn zeer emotionele dagen omdat je dan hypergevoelig bent.

KREEFT van 22 juni t/m22 juli
Aanstaande vrijdag schrik je van bepaald nieuws. Je bent helemaal ondersteboven hiervan. Zaterdag is een drukke dag maar je hebt energie voor tien. Dus dat komt wel goed. Volgende week woensdag staan gevoel en verstand recht tegenover elkaar. Het is dan goed om hierover advies in te winnen.

LEEUW van 23 juli t/m 22 augustus
Aanstaande donderdag zit je niet zo lekker in je vel. Maar tijdens het weekend kom jij helemaal tot jezelf. Je geniet van het feit dat het lente is en bomen en struiken uit gaan lopen. Na het weekend kom je goed tot je recht als je anderen helpt bij het vinden van oplossingen voor hun vraagstukken.

MAAGD van 23 augustus t/m 21 september
Donderdag en vrijdag krijg je te maken met technische vraagstukken die zich niet zomaar op laten lossen. Maar met jouw inzicht en doorzettingsvermogen krijg je het toch voor elkaar. Volgende week dinsdag is spreken zilver maar zwijgen goud! Praat in ieder geval niet je mond voorbij bij gevoelige kwesties.

WEEGSCHAAL van 22 september t/m 22 oktober
Eind deze week zijn er relationele spanningen. Die kun je oplossen door goede afspraken te maken. Zondag is een dag om door een ringetje te halen. Het geluk lacht je als het ware toe! Volgende week dinsdag voel je aan dat iemand iets achterhoudt. Ga je daarnaar vissen of laat je de ander met rust?

SCHORPIOEN van 23 oktober t/m 21 november
Donderdag weet je bepaalde zaken heel scherp te verwoorden. Op vrijdag ben je erg gevoelig en zou je het beste teveel prikkels kunnen mijden. Vanaf zondag loopt jouw planeet Mars zeven weken in het teken tweelingen. Een goede stand om je kennis te vergroten én voor een leuke trip.

BOOGSCHUTTER van 22 november t/m 21 december
Eind van deze week is heel rustig. Tijdens het komende weekend ben je echt aan het genieten. Dat kan in de natuur zijn, maar een uitstapje in de horeca doet jou ook goed! Volgende week woensdag zit jij emotioneel niet zo lekker in je vel. Maar je kunt ook overdrijven. Hou je een beetje in.

STEENBOK van 22 december t/m 19 januari
Vrijdag heb je de neiging om je emoties te onderdrukken. Hoeft niet, steenbok. Je mag je emoties best tonen. Een wees vooral niet bang voor de reacties van anderen, want die doen er niet toe. Zaterdag speelt er een financiële kwestie die jou hoofdbrekens kost. Maak er goede afspraken over.

WATERMAN van 20 januari t/m 17 februari
Tot en met zaterdag spelen er allerlei spanningen binnen relaties. En dat levert heel veel emotie op. Het is vooral de ander die dwars doet en niet mee wil werken. Je mag je ongenoegen best uiten! Volgende week dinsdag neem jij het voortouw bij een nieuw initiatief. Men sluit zich hier graag bij aan.

VISSEN van 18 februari t/m 20 maart
Vrijdag is het goed om in je eentje bepaalde zaken aan te pakken. Dan hoef je niet te overleggen en kun je het helemaal op je eigen manier doen. Het weekend is vooral geschikt om juist dingen samen te doen. Dinsdag wordt je uitgenodigd om over je emoties te praten. Grijp die kans, vissen!