Wendy Meyer schoonheidsspecialiste en uidspecialiste. (foto: Miranda Koevoets)
Wendy Meyer schoonheidsspecialiste en uidspecialiste. (foto: Miranda Koevoets) Miranda Koevoets

Salon voor huidverbetering

& huidverjonging in Huissen

HUISSEN - "Een gedreven, gepassioneerde huidspecialiste, schoonheidsspecialiste en onderneemster. Dat is wie ik ben! Na jaren op het HR-vlak te hebben gewerkt heb ik besloten mijn hart te volgen en mijn passie te gaan uitvoeren! Sinds november 2018 ben ik in Huissen de salon voor huidverbetering gestart. De salon is gelegen in de wijk Loovelden en is een salon aan huis met een aparte ingang."

"Als u wilt weten wat ik als huidspecialist voor u kan betekenen kunt eerst een kennismaking en een huidanalyse boeken. Tijdens deze kennismaking maak ik een analyse van uw huid en geef ik u een advies voor de behandeling van uw huid. U ontvangt hierbij een introductiesetje van Klapp-producten waarmee u thuis al aan de slag kunt. Iedere nieuwe klant verwelkom ik met een Introductiebehandeling van 90 minuten voor 60,00 euro. Dit is een huidverbeterende en luxe (op uw huid afgestemde) gezichtsbehandeling; ontspanning krijgt u erbij kado."In de salon werk ik met huidverbeterende producten van Klapp en werk ik met diverse huidverbeterende en huidverjongende apparatuur zoals dermapen4 microneedling, dermaplaning, microdermabrassie, naaldloze mesotherapie en lichttherapie.

Ik geef u graag een huidverbeterende of verjongende behandeling en een eerlijk huidadvies, daarom zie ik u graag binnenkort in mijn salon voor een kennismaking!"

Wendy Meyer, Perfect Skin & Beauty, Limes 84, Huissen; 06 53306334; www.perfectskinenbeauty.nl.