Afbeelding
Foto:

Open Kerk en Dankdienst

in Haalderen

HAALDEREN - De afgelopen tijd hebben velen zich ingespannen om het noodzakelijke onderhoud aan het kerkgebouw in Haalderen in goede banen te leiden, financiële middelen te verschaffen en op andere wijze een bijdrage te leveren. Wij zijn zeer verheugd en dankbaar voor al deze inzet, betrokkenheid en belangstelling.

In de aanloop naar dit groot onderhoud is er door veel dorpsgenoten aangegeven veel waarde te hechten aan het kerkgebouw voor de kerkelijke vieringen en ook als oriëntatie-, middelpunt in het dorp. De kerk is na een grootschalige aanpak weer zodanig opgeknapt dat dat de komende generaties in de hele regio er weer gebruik van kan maken.

"Nu de werkzaamheden zijn afgerond, verheugt het ons zeer, u allemaal uit te nodigen voor een 'open kerkdag' met aansluitend een dankdienst. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 23 maart. Van 13:00 tot 17:00 uur kunt u het resultaat bewonderen en verder een slideshow zien in de kerk. 's Avonds is er een H. Mis om 19:00 uur geleid door pastoor Gerard Peters. Nadien is er in de kerk nog een informeel gedeelte tot 21:30 uur om na te praten en het resultaat te bespreken onder het genot van een drankje. Iedereen is nadrukkelijk welkom: sponsoren, dorpsgenoten, parochianen en andere geïnteresseerden. Wij hopen u te mogen begroeten op zaterdag 23 maart", aldus het parochiebestuur, Pastoraatsgroep Bemmel-Haalderen, en Locatieraad Bemmel-Haalderen.