Afbeelding
Foto:

Een eigen website bij de verkoop van uw woning - aangeboden door Arns & de Leeuw Makelaars

HUISSEN - Arns & de Leeuw Makelaars biedt een uitgelezen kans om woningen online, optimaal te presenteren. Op basis van een unieke domeinnaam, zoals www.koelhuisstraat61huissen.nl.


De domeinnaam is ideaal voor gebruik op bijvoorbeeld Social Media, maar ook in brochures en advertenties. Een uitstekende manier om online en offline marketing te combineren. De bezoeker van de website ziet al het beschikbare beeldmateriaal, zoals foto's, video en plattegronden, altijd full-screen en in de hoogst mogelijke resolutie. Daarnaast geeft de unieke eigen website inzicht in buurtstatistieken en voorzieningen die de nabije omgeving van de woning biedt. Tevens geeft het een interactief inzicht in zonneschijn en schaduwval van de desbetreffende woning. Het maakt niet uit met welk apparaat de bezoeker de website bezoekt; de pagina past zich altijd aan om maximale beleving te creëren en te zorgen voor een optimale onlinepresentatie van de woning.


Naast de gebruikelijk presentatie op Funda is de eigen website meer compleet en zorgt daarbij voor een exclusieve uitstraling. Voor nadere informatie; Arns & de Leeuw Makelaars – 026 3258210 – info@arnsdeleeuw.nl.