Afbeelding
Foto:

Al vijf jaar

meer dan Goed Geregeld

BEMMEL - 'Gaan jullie een makelaarskantoor beginnen?' Die verbaasde vraag kregen Michel Kathmann en André van Ast vijf jaar geleden toen ze zich inschreven bij de Kamer van Koophandel. De huizenmarkt lag op zijn gat en er was veel concurrentie. Toch begonnen de Bemmelaren op 14 maart 2014 met Goed Geregeld Makelaardij & Financiële Diensten. Je moet maar durven.

"Hoe wij in korte tijd een sterke positie hebben verworven in Lingewaard? Dat heeft alles te maken met onze oprechte interesse in mensen en hun wensen. Natuurlijk, wij verkopen woningen en adviseren in hypotheken. Maar we willen vooral ook de dromen van onze klanten waarmaken. Het klinkt zo vanzelfsprekend, maar daarin zijn we echt anders."

Gewoon doen!

"Collega-kantoren roepen nogal eens dat ze transparant, betrokken en integer zijn. Dat is wel het minste wat je mag verwachten van een professionele makelaar of financieel adviseur. Bij Goed Geregeld roepen we dat soort dingen niet, we doen het gewoon. Niet kletsen, maar aan de slag met elkaar. Samen kijken wat kan en dat regelen. Goed regelen.

Binnen 24 uur een afspraak

"Bij ons vind je makelaardij en financieel advies onder één dak. Daardoor kunnen we snel schakelen en dat is wel zo fijn in de huidige gespannen woningmarkt. Heb je een woning gezien of wil je een woning verkopen en wil je weten wat je financiële mogelijkheden zijn? Bel ons en je zit gegarandeerd binnen 24 uur bij de makelaar en de financieel adviseur aantafel. Een kopje koffie en een A4-tje verder en je weet exact wat je mogelijkheden zijn. Ook dat is Goed Geregeld toch?" Benieuwd naar alle mogelijkheden? Bezoek dan de geheel vernieuwde website.

www.goedgeregeldmakelaardij.nl.