Afbeelding
Foto:

Bouw appartementencomplex Gendt deze week van start

Nog slechts twee appartementen te koop

GENDT – De bouw was nog niet begonnen, of vier van de zes appartementen in Gendt waren al verkocht! De locatie is dan ook treffend gekozen door de eigenaren van het pand, Berrie Rensen en Hans Leenders. SOM Vast Goed B.V. ontwikkelde het plan om voormalig zalencentrum De Herberg in Gendt, ook wel bekend als 'Boerstal', te transformeren naar een karakteristiek appartementencomplex.

Met nog slechts twee appartementen te vergeven, hadden de beide heren zich geen betere start kunnen wensen. 'Het credo van wethouder Helga Witjes (VVD Lingewaard) is 'Bouwen, Bouwen, Bouwen', en hier dragen wij ook een steentje aan bij, weliswaar kleinschalig maar toch', licht Berrie toe. 'We kunnen dus concreet zijn en deze week starten met de bouw. We streven ernaar om eind dit jaar te kunnen opleveren', vertelt hij vastbesloten. Berrie en Hans kozen er bewust voor om met lokale ondernemers samen te werken, waaronder aannemingsbedrijf Th. Nienhaus B.V. Bovendien hebben de heren de appartementenverkoop in eigen beheer, dit verloopt via SOM Makelaars. Berrie: 'Op de bovenverdieping zijn de laatste twee appartementen te koop. Deze zijn bereikbaar via een lift. Het betreft een tweekamerappartement van 85 m2 en een driekamerappartement van 140 m2, beide voorzien van een ruim dakterras. Ze worden compleet opgeleverd, inclusief keuken en badkamer. Tevens hebben de kopers de beschikking over een eigen parkeerplaats en berging.'

Heeft u al eens nagedacht over toekomstbestendig wonen? SOM Makelaars informeert u graag over deze unieke locatie in Gendt. U bent van harte welkom aan de Dorpstraat 13 in Gendt, of bel: 0481 355161, www.sommakelaars.nl.