Sport- en speeltuin-

vereniging

HULHUIZEN - De leden van Sport- en Speeltuinvereniging Hulhuizen worden uitgenodigd voor de algemene ledenvergadering. Deze wordt gehouden op donderdag 28 maart in het clubhuis De Volharding om 20.00 uur.

Voor de bestuursverkiezing is voor de speeltuin een bestuurslid tussentijds uitgetreden en een bestuurslid periodiek aftredend en herkiesbaar. Bij de stichting is ook een bestuurslid periodiek aftredend en herkiesbaar.

Nieuwe kandidaten kunnen tot voor aanvang van de vergadering worden ingediend conform de statuten. Verder zal de begroting 2019 aan de orde komen. De notulen van de ledenvergadering 2018 kunnen worden opgevraagd bij: stichting@hulhuizen.nl.

Leger de Heils bij Vrouwenvereniging

ANGEREN - Dinsdag 19 maart om 20.00 uur komt Jeroen Herben een avond verzorgen in het dorpshuis van Angeren.

Het Leger des Heils helpt en zorgt voor mensen aan de onderkant van de samenleving. Hulp in nood op verschillende manieren door middel van kledinginzamelacties, bij dak- en thuislozen, bij eenzaamheid, en schuldenproblemathiek.

Ook is het weer zover: de clubkascampagne van de Rabobank komt eraan. "Ook wij als Vrouwenverenigng doen daaraan mee (stemperiode is van 15 - 28 april). Wij organiseren een keer per maand een avond voor onze leden, en kunnen wat extra geld goed gebruiken." Nieuwe leden zijn altijd welkom.

Ontmoetingsdag voor inwoners

Gendt, Haalderen en Doornenburg

DOORNENBURG - Op woensdag 3 april wordt een ontmoetingsdag voor de inwoners van Gendt, Haalderen en Doornenburg gehouden.

Deze dag vindt plaats in het ontmoetingscentrum van Doornenburg. Aanvang: 10.00 uur, de dag eindigt om 16.15 uur. De kosten zijn vijf euro. "Indien u gebruik maakt van ons vervoer, dan zijn de kosten zeven euro. wij vragen u gelijk af te rekenen bij aanmelding."

We starten met een viering in het ontmoetingscentrum. Verder wordt u deze dag vermaakt onder het genot van een hapje en een drankje. Het programma blijft een verrassing.

Als u deze dag mee wilt maken kunt u zich voor 27 maart aanmelden op een van onderstaande adressen:

Voor Gendt; Marian Lamers Thorbeckeplein 8; 425505
Voor Haalderen; Betsie Janssen Lage Zandsestr. 8; 461659
Voor Doornenburg; Dorothé Kamps Pannerdenseweg 79; 424569