Afbeelding
Foto:

Grote of kleine klus, hovenier Simon Schulte werkt met passie

'Tuinieren zit in je hart of niet'

BEMMEL – Altijd keurig op tijd in schone werkkleding verschijnen, netjes werken en afspraken nakomen, het zijn zo een paar eisen die Simon Schulte stelt aan zijn team. Als heuse perfectionist wil hij dat zijn klanten tevreden zullen zijn. In gesprek met deze gedreven ondernemer blijkt, dat hij daarnaast ook nog een gezellig 'mensen-mens' is.

Als je elf jaar geleden in je eentje bent begonnen en je bedrijf hebt weten te laten groeien dan ben je wel door de wol geverfd. Het hoveniersvak werd hem als jonge jongen al geleerd. 'Maar,' zegt hij, 'je kunt iemand wel leren harken, maar tuinieren zit in je hart of niet'. Bij Simon was daar geen twijfel over mogelijk. Zijn groene vingers en zijn mensenkennis brachten hem tot waar hij nu staat. 'En ja, ik verwacht wel het een en ander van mijn mensen, want voor onze klanten vind ik alleen het beste resultaat goed genoeg. Maar ik zorg ook goed voor mijn team hoor en er wordt ook regelmatig gelachen tijdens ons werk!'

Dat zijn bedrijf het TuinKeurmerk mag dragen, is een pluim op zijn carrière. Simon denkt graag met zijn klanten mee als er een plan wordt opgesteld. 'Het is mooi als ik mag voorstellen hoe we samen dat pad kunnen bewandelen. Nog mooier is het natuurlijk, als Hoveniersbedrijf Simon Schulte dat pad mag komen aanleggen!', zegt hij lachend. Zijn positieve instelling maakt dat hij altijd in oplossingen denkt. Of u nu snoeiwerk wilt laten doen, een waterpartij of een terras wilt laten aanleggen of een schutting wilt laten plaatsen, met Hoveniersbedrijf Simon Schulte bent u verzekerd van vakwerk!

T: 0481 378082 / 06 16604595; www.simonschulte.nl.