Afbeelding

Sjaak Bral strijdt tegen de nieuwe preutsheid in 'Sex met Sjaak'

BEMMEL - Zaterdag 9 maart trakteert de Haagse cabaretier Sjaak Bral u op een opwindend avondje theater. In deze voorstelling houdt Sjaak een pleidooi voor seks. “Seks is misschien niet alles, maar zonder seks is alles niks. Seks is het lekkerste dat er is. Als ze ooit iets uitvinden dat lekkerder is.....blijf ik het er gewoon bij doen”, aldus Bral.

Helaas worden de verworven seksuele vrijheden uit de jaren zestig en zeventig klakkeloos ingeleverd. Aan de ene kant moet alles kunnen. (Dit zorgt voor vreemde capriolen in de slaapkamer.) Aan de andere kant wordt bloot verward met seks en dit leidt tot de Nieuwe Preutsheid. Naturisme sterft uit. Topless zonnen? Taboe. Op school klagen ouders over de seksueel getinte boeken van Giphart. Wolkers is al helemaal onbespreekbaar.

Daarom besloot Bral op onderzoek uit te gaan. “De afgelopen vijf jaar dompelde ik mij onder in zowat alle vormen van seks. Van de gogobars in Thailand tot de darkrooms van Den Haag. Swingerparties, SM-feesten, Tinder en Grindr: ik heb het allemaal ervaren (met instemming van mijn partner). Het resultaat is een cabaretvoorstelling die voelt als één groot hoogtepunt.

Aanvang 20:30 uur. Kaartjes kosten 16,00 per stuk en zijn te bestellen op www.topbemmel.nl en tevens verkrijgbaar bij boekhandel De Toren van Bemmel en in de Theaterkerk, Markt 5, Bemmel.