Afbeelding
Foto:

Schiet jullie team mee?

BEMMEL - Bij schietsportvereniging Op de Korrel wordt een nieuwe wedstrijd georganiseerd, ter promotie van de schietsport, de vereniging en de stimulatie van teamverband. Een open inschrijving van vierpersoons gemengde teams voor 'leken', met een voorronde wedstrijd en een finale avond.

Was deze wedstrijd eerder bedoeld voor de sponsoren en inschrijving van bedrijven teams, dit jaar kunnen er ook andere teams ingeschreven worden, zoals stratenteams, buurtverenigingen, andere sportverenigingen of vriendengroepen. Echt een open inschrijving dus en omdat het om promotie gaat is deelname kosteloos.

Eén van de voorronden avonden zal worden bezocht, te weten 5, 12, 16, 19 of 26 april, waar het hele team onder begeleiding met luchtgeweer en kruisboog aan het werk gaat. De hoogst genoteerde schutter van het team komt ter verdediging of in de aanval, terug op de finaleavond van 11 mei. Hier worden de prijzen verdeeld, zowel individueel maar als belangrijkste natuurlijk voor het team. Ereprijs voor het team met de meeste voltreffers is een barbecue pakket, om de voorzomer lekker en als hechte ploeg, gezellig mee in te kunnen gaan.

Interesse? Kijk op www.svopdekorrel.nl, Evenementen, OdK Open, en schrijf je voor 17 maart gratis in.