Afbeelding
Foto:

Kinderfysiopunt...

praktijk voor kinderfysiotherapie

HUISSEN / ZETTEN / ELST - Kinderfysiopunt De Wingerd is een samenwerking tussen drie ervaren en gespecialiseerde kinderfysiotherapeuten: Emilie van Suilichem, Desiree Sijben en Monique Nijhoff.Morrien.

In basis opgeleid als fysiotherapeut, daarna gespecialiseerd tot kinderfysiotherapeut, en binnen deze beroepsgroep hebben wij alle drie een (super)specialisatie. Binnen onze praktijk beschikken we over alle expertise met betrekking tot de algehele motorische ontwikkeling van kinderen van 0-18 jaar. Dat is een heel breed begrip, waarbij u kan denken aan een trage motorische ontwikkeling, veelvuldig vallen, angst, schrijfproblematiek, blessures en nog veel meer.

We zijn gespecialiseerd in het begeleiden van zeer jonge kinderen en ouders in hun thuissituatie. Tevens begeleiden wij ouders en kinderen van prematuur geboren kinderen volgens het ToP-programma. Maar ook voor 'plas- en poepproblemen'( zindelijkheidsproblematiek) bent u bij onze kinderbekkenbodemspecialist aan het juiste adres.

We werken nauw samen met kinderartsen en andere zorgverleners uit de regionale ziekenhuizen. Onze regio bestrijkt het gebied rondom Rijn en Waal, zowel aan huis ( 0-2 jarigen) als in onze drie vestigingen; Huissen, Zetten en Elst.

Kinderen ontwikkelen spelenderwijs hun zintuigen en motoriek. Meestal gaat dit goed en bijna ongemerkt. Soms duurt dit wat langer of wijkt de ontwikkeling af van wat gebruikelijk is. Dat kan frustraties opleveren. Deze kinderen kunnen baat hebben bij behandeling door de kinderfysiotherapeut.

Om een idee te krijgen van mogelijke behandelindicatie 's verwijzen we graag naar onze site: www.kinderfysiopunt.nl. Om advies te vragen aan een kinderfysiotherapeut is geen verwijzing van een arts nodig. De behandelingen voor kinderen tot 18 jaar worden vergoed door uw zorgverzekeraar.

Voor meer informatie, of het maken van afspraken kunt u bellen met ons algemene telefoonnummer 026 3259905.