Afbeelding
Foto:

Fysiotherapie M van der Ploeg

Behandeling en revalidatie voor balsporters

ANGEREN / HUISSEN - Balsporten als voetbal, handbal en volleybal zijn sporten waar de kans op een blessure groot is. Een spierscheurtje, schouderklachten, een verzwikte enkel, een knie die je verdraait en klachten bij het sportend kind.

Elke blessure is anders, iedere sporter is uniek. Om weer verantwoord te kunnen sporten vraagt dit een sportgerichte behandeling en revalidatie. Naast de sportrevalidatie op de locatie in Angeren, wordt dit nu ook mogelijk op de Blauwenburcht in Huissen (terrein van RKHVV).

Fysiotherapie M van der Ploeg heeft een extra locatie geopend voor balsporters uit Huissen en omstreken. Het gaat hierbij om blessures opgelopen tijdens het sporten of een blessure die jouw plezier in de balsport doet afnemen. Het doel is het bieden van behandeling en revalidatie door gespecialiseerde (sport)fysiotherapeuten in sportblessures en spier- en gewrichtsklachten. De ruimte bestaat uit een behandelkamer met faciliteiten voor het behandelen van balsporters. Daarnaast maken we gebruik van het kunstgrasveld voor sportspecifieke trainingen.

"Heb je een blessure, wil je advies om fitter te worden of een andere sportgerichte vraag? Maak dan een afspraak. Onder de 18 jaar worden de kosten vergoed door de zorgverzekeraar. Ben je ouder? Dan worden de kosten vergoed uit je aanvullende zorgverzekering."

(Telefoon 026 3255272 of 06 22998002; info@mvanderploeg.nl; www.fysiotherapievanderploeg.nl).