Toon Hermans Huis Arnhem (Foto: Peter Drenth)
Toon Hermans Huis Arnhem (Foto: Peter Drenth)

Informatieavond borstkanker, hormonen en overgang in het Toon Hermans Huis Arnhem

ARNHEM - Op dinsdag 19 maart houdt het Toon Hermans Huis Arnhem (THHA) een informatieavond over borstkanker, hormonen en de overgang.

Deze avond is speciaal bedoeld voor vrouwen met hormoongevoelige borstkanker. Als hormoontherapie noodzakelijk is, kunnen zij ineens en heftig in de overgang komen. En als een vrouw al in de overgang was vóór de behandeling, kunnen overgangsklachten bovendien terugkeren of verergeren. Uiteraard is iedereen die in dit onderwerp geïnteresseerd is welkom!

Tijdens deze voorlichtingsavond vertelt Alexandra Bordewijk, Care for Women specialiste, welke overgangsklachten zich kunnen voordoen bij vrouwen met hormoongevoelige borstkanker, waardoor dit komt en wat kan helpen ter verlichting van overgangsklachten tijdens en na de hormoontherapie.

Tijdens de avond is er na een korte lezing vooral heel veel ruimte voor het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen.

De avond is dinsdag 19 maart om 19.00 uur. Inloop vanaf 18.45 uur. De avond duurt tot 21.00 uur. Aanmelden is verplicht via info@thharnhem.nl of telefonisch via 026 2133196.

Het THHA is gevestigd op Stadhoudersstraat 60, 6828 SM te Arnhem. Het is goed bereikbaar met de bussen 5, 6, 60 en 62. Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid en fietsen kunnen direct bij de ingang veilig worden gestald. Voor meer informatie over deze avond en over het THHA, zie website www.thharnhem.nl/nieuws.