Afbeelding
Foto:

Vier dolle (carnavals)dagen in Buitenpoort

HUISSEN - Dé kick-off van het carnaval in Huissen in De Buitenpoort is op zaterdag 2 maart met Idols. Op zondag Optocht kijken & Feesten, 's maandags Frühschoppen en dinsdag de dolle, of tolle, afsluiter: Deutsche Mittag Carnaval, met DJ Hansi Schimanski en maar liefst drie live acts!

Ieder fuifnummer staat te popelen om aan het carnaval te beginnen Dé kick-off voor het carnaval in Huissen, de doldwaze talentenjacht Idols, op zaterdag zorgt dan ook steevast voor een beregezellig én uitverkocht huis. Wees op tijd (18+), De Buitenpoort opent om 20.00 uur!

Op zondag vanaf 13.00 uur de (After Optocht Party en op maandag vanaf 11.00 uur Frühschoppen. Topdj Antoine draait zaterdag, zondag en maandag in de zaal en partydj René –zondag en maandag- in de tent.

De dinsdag begint met een cadeau van De Buitenpoort aan de carnavalisten met de langste adem; vanaf 11.30 uur biedt het Buitenpoort Büffet. Gratis! Met ook Duitse lekkernijen, want het is dus Deutsche Mittag Carnaval. Met koffie voor het goede doel (Stichting Loes) en Blasmusik van de Bevelanders en DJ Hansi Schimanski. Daarna (live) Tantchen Anna, Die Lustige Leute en Ingrid Striek als Rosi. Met prijzen voor best verklede man, vrouw én groep. Tip: dagelijks 'verse' partyfoto's op Facebook! Huusse' Helau!