DE WEEKHOROSCOOP VAN HÉT GEMEENTENIEUWS van 28 februari tot en met 6 maart

HET HUIDIGE STERRENBEELD IS VISSEN. Dit is het gevoeligste sterrenbeeld van alle twaalf. Ze kunnen zich zo goed in de ander verplaatsen dat meeleven ook meelijden wordt. Ze zijn absoluut niet materialistisch en kunnen alles missen. Ze cijferen zichzelf weg en komen op voor de zwakkeren van de samenleving. Ze kunnen heerlijk wegdromen bij mooie muziek. Helaas zijn ze zeer verslavingsgevoelig.

RAM van 21 maart t/m 20 april
Op donderdag krijg je allerlei complimenten over wat je gepresteerd hebt. Je mag best wel trots op jezelf zijn. Maar je neemt niet veel tijd om hierbij stil te staan. Ook al druppelen op vrijdag nog wat reacties binnen, jij bent al weer volop aan de slag. Zondag drijft jouw natuurlijke onrust je naar buiten.

STIER van 21 april t/m 21 mei
Vanaf aanstaande vrijdag gaat jouw planeet Venus naar het teken waterman. Dat betekent dat je meer aandacht aan vrienden gaat geven. Dat is meteen op vrijdag en op zaterdag nodig want een paar mensen in jouw directe omgeving zitten in de problemen. Jij zoekt naar praktische oplossingen.

TWEELINGEN van 22 mei t/m 21 juni
Het is goed om voor of zelfs in het weekend bepaalde belangrijke zaken af te werken. Want vanaf volgende week dinsdag gaat jouw planeet Mercurius een paar weken (schijnbaar) achteruit lopen. Dat betekent dat je nergens van op aan kunt en dat veel eerder gemaakte afspraken niet doorgaan.

KREEFT van 22 juni t/m22 juli
Als je stevig doorwerkt (je hebt er de energie voor) kun je op vrijdag een punt zetten achter bepaalde klussen. Zaterdag wordt een dag van intense contacten die heel wat bij jou losmaken. Je moet daar op zondag nog vaak aan denken. Volgende week woensdag is het nieuwe maan en ben jij zeer gevoelig.

LEEUW van 23 juli t/m 22 augustus
Voor het weekend heb jij veel te doen maar heb je ook energie voor twee! Je gaat er in ieder geval flink tegenaan. Volgende week dinsdag zit jij met een dilemma. De situatie vraagt aan jou om voor het algemeen belang te kiezen, maar jouw zaken dien je daar niet mee. Je intuïtie wijst je de weg.

MAAGD van 23 augustus t/m 21 september
Net als voor de tweelingen is het ook voor jou, maagd, beter om belangrijke zaken voor de volgende week af te werken. Jouw planeet Mercurius gaat een paar weken (schijnbaar) achteruit lopen en dat zorgt ervoor dat allerlei zaken misgaan. Hou rekening met vertraging bij bepaalde klussen en veel tegenwind.

WEEGSCHAAL van 22 september t/m 22 oktober
Vanaf aanstaande vrijdag gaat jouw planeet Venus enkele weken in het teken waterman lopen. Dat geeft dat je liefde en vriendschap goed met elkaar kunt combineren. Voor de mensen in jouw directe omgeving kan dat heel verwarrend zijn. Voor hen is het of liefde of vriendschap en niet twee in één.

SCHORPIOEN van 23 oktober t/m 21 november
Op donderdag ben jij heel direct. En dat is voor jou als schorpioen best wel uniek én eng. Gespannen wacht jij de reactie van anderen af. Maar die is juist heel positief. Ze zijn die directheid van jou niet gewend maar waarderen het juist heel erg. In het weekend kunnen intense emoties omhoog komen.

BOOGSCHUTTER van 22 november t/m 21 december
Jouw grote probleem is dat je vaak teveel hooi op je vork neemt. Dat is nu ook het geval. En dat terwijl je weet dat je steeds minder tijd hebt om alles voor elkaar te boksen. Probeer je tijd wat beter in te plannen. Misschien is het beter als je een agenda koopt en die goed bijhoudt. Dat helpt!

STEENBOK van 22 december t/m 19 januari
Voor het weekend ben jij heel betrokken bij bepaalde familieleden. Ze worstelen nogal met bepaalde zaken en kijken naar jou voor een verlossend woord. Laat jij dat nu in de aanbieding hebben! Neem in het weekend de tijd om tot jezelf te komen. Zo kun je uitgerust de nieuwe (werk)week in.

WATERMAN van 20 januari t/m 17 februari
Vanaf aanstaande vrijdag gaat de planeet Venus in jouw sterrenbeeld lopen. Dat geeft een periode van enkele weken waarin relaties (in het algemeen) centraal staan. Vanaf volgende week woensdag gaat jouw planeet Uranus 7 jaar in het teken stier staan. Dat is een goede stand om in jezelf te investeren.

VISSEN van 18 februari t/m 20 maart
In het weekend merk je dat een vriendin afstand neemt. Je snapt niet waar dat ineens vandaan komt. Maar als je links en rechts hiernaar informeert, kom je er achter dat er verhalen over jou de ronde doen. Helaas is hier weinig kruid tegen gewassen. Volgende week woensdag kun je wel wat recht zetten.