Afbeelding
Foto:

Hemmense Bos Cross

HEMMEN - Ook dit jaar organiseert 't Begin van 't Endt De Hemmense bos Cross. Het is de vijfde editie. Alle elementen voor een mooie run zijn weer aanwezig. Moeten we dit jaar, net zoals vorig jaar, over bevroren paden of staan we tot de enkels in de modder. Dat is natuurlijk altijd weer de vraag..... En daarom is het ook een Cross.

Er zijn vier afstanden: 1,2 – 3 – 7 – 11 km. De korste afstand, de Kabouter Cross is speciaal bedoeld voor de jonge lopers (tot en met 11 jaar). Deze lopers worden begeleid door de organisatie. Het parcours is in en rondom het mooie Hemmen. Bijna het gehele parcours is onverhard. De Hemmense Bos Cross vindt plaats op 9 maart en vanaf 10.00 uur kunnen de startnummers afgehaald worden. Zoals alle vorige edities is de start en finish bij pannenkoekenboerderij 'Aan de Linge'.

De tijden zullen getimed worden middels Bib Tag timing, een betrouwbaar systeem welke de meest nauwkeurige tijden registreert. Direct na de finish zijn de tijden op de site van Bib Tag te bekijken. Trek je sportschoenen aan en doe mee. Inschrijven kan via: http://www.beginvanendt.nl/event/hemmense-bos-cross.

Afbeelding