OVG-ledenvergadering

GENDT - Voor de leden van de Gendtse Ouderenvereniging staat op woensdag 16 januari de algemene ledenvergadering op de activiteitenagenda.

Het is de start van weer een jaar vol maandelijkse activiteiten met ook dit jaar weer enkele nieuwe programmaonderdelen. Zo staat er zaterdag 16 maart de eerste Gendtse Senioerendag op de kalender. Een evenement, dat samen met de SWOG wordt georganiseerd. Het thema van deze dag is: 'Gezellig samenzijn'.

Ook nieuw is de riefkoekmiddag die voor 20 november staat genoteerd. Deze middag komt mede tot stand door de spontane medewerking van de riefkoekbakkers van De Waskniepers. Er is tevens 'n leuk stuk muziek om de sfeer te verhogen. Het herfstkoffieconcert krijgt ook een ander gezicht. Ditmaal geen koormuziek, maar blaaskapel Torkest uit Huissen gaat ditmaal het podium van Providentia op, om de aanwezige muziekliefhebbers een muzikale morgen te bezorgen. Het repertoire van Torkest staat garant voor een leuke en vrolijke morgen.

Naast deze vernieuwingen staan ook de traditionele activiteiten zoals de Oranjeavond op 3 mei voor alle Gendtse 55-plussers, die samen met de Oranjestichting wordt georganiseerd, de toneelavond op 24 mei, de busdagtocht in augustus en natuurlijk de kerstmiddag weer op de agenda. Kortom, het wordt bij de OVG weer een jaar vol leuke activiteiten.