De Minkhof.
De Minkhof. onbekend

Digitaal spreekuur en

leesclub bij De Minkhof

BEMMEL - Ook wel eens moeite met de mobiele telefoon, iPad of computer? De Minkhof start op woensdag 2 januari van 13.30 tot 15.30 uur en vervolgens elke eerste woensdagmiddag van de maand een Digitaal spreekuur.

Steeds meer wordt er gecommuniceerd met moderne hulpmiddelen zoals een smartphone, iPad of laptop. Voor senioren is het niet altijd even gemakkelijk om hier mee om te gaan en om deze goed te kunnen gebruiken. De Minkhof biedt aan diegenen die hier meer van willen weten ondersteuning om iedereen hiermee vertrouwd te maken.

Ook start De Minkhof vanaf maandag 7 januari van 13.30 tot 15.30 uur een workshop Digitale fotobewerking. Hoe bewerk ik foto’s om een mooi fotoboek te maken van mijn kinderen en/of kleinkinderen. Maar ook mooie foto’s van uzelf van bijvoorbeeld een mooie reis kunt u een prachtig aandenken samenstellen. Hoe stel ik een fotovideo van de door u gemaakte foto’s samen met een leuk muziekje erbij. Allemaal dingen die met vakkundige ondersteuning voor u mogelijk worden.

Voor de echte hobbyisten start er op elke vrijdagmorgen, voor het eerst op vrijdag 4 januari om 9.00 uur, ook nog een workshop website bouwen met behulp van het programma WordPress. In twee maanden tijd leert u een eigen website bouwen!

Lees je liever een goed boek? Ook daarvoor biedt De Minkhof mogelijkheden. Elke laatste woensdagmiddag van de maand komt Leesclub De Minkhof bij elkaar om 13.30 uur. Op 30 januari bespreekt de leesclub een boek van Esther Gerritsen, een schrijfster oorspronkelijk uit Gendt. Lees het boek De Trooster ook en kom meepraten over deze prachtige roman.