Meisje speelt sax. (foto: Open Academie)
Meisje speelt sax. (foto: Open Academie)

Doe mee met de eerste

Blazersbende Play-In

BEMMEL – Voor het eerst in de geschiedenis: De Blazersbende Play-In op zondagmiddag 17 februari. De Blazersbende Play-In is een evenement voor iedereen die ooit heeft meegespeeld in de Blazersbende.

"We organiseren dit evenement in De Kinkel in Bemmel voor alle (ex-)blazersbende spelers. Weet je nog hoe dat voelde, met zo’n glimmend instrument samen op het podium? De spanning voor het concert, de saamhorigheid van het orkest? We willen dit graag nog een keer met jullie mee maken. Daarom nodigen we je uit mee te doen met de Blazersbende Play In. We beginnen in De Kinkel om 13.00 uur en eindigen met een concert om 16.30 uur. Wij zorgen voor een instrument en muziekboekjes. Sommigen van jullie spelen misschien al jaren bij een vereniging. Voor jullie hebben we die middag een programma, aangepast aan jullie niveau.

Wil je mee doen, geef je dan op via een formulier op één van de volgende sites https://muziekleslingewaard.wordpress.com/links of https://www.openacademie.nl/scholen. Wees er snel bij, want er kan een beperkt aantal deelnemers mee doen", aldus Hans, Henri en Jetty (Open Academie).