Jeugdleden harmonie Sint- Caecilia Doornenburg. (foto: Hans Barten)
Jeugdleden harmonie Sint- Caecilia Doornenburg. (foto: Hans Barten) Hans Barten

Oliebollenactie Doornenburg

DOORNENBURG - Op zondag 30 december houden de jeugdleden van harmonie Sint-Caecilia uit Doornenburg weer hun jaarlijkse oliebollenactie in Doornenburg. Deze oliebollen worden traditiegetrouw gebakken door Bakkerij Van Kol.

Alle informatie over het bestellen van deze oliebollen staat op www.harmoniedoornenburg.nl. Onze voorkeur gaat uit naar betaling bij bestelling. "Groot voordeel voor u is dat u, als u al betaald heeft niet thuis hoeft te zijn als wij uw bestelling komen bezorgen. Heeft u nog niet betaald dan dient u af te rekenen bij het ophalen of bij de bezorging."

Bestellingen ophalen kan op zondag 30 december tussen 12.00 en 14.00 uur in het ontmoetingscentrum en tussen 14.00 en 16.00 uur aan de Mulderswei 37. Thuisbezorging is natuurlijk mogelijk. "U dient dit bij uw bestelling aan te geven. De bezorging vindt plaats op zondag 30 december tussen 12.00 en 14.00 uur. Natuurlijk kunt u, ook als u niet in Doornenburg woont een bestelling bij ons plaatsen. Thuisbezorgen is dan echter niet mogelijk. U dient uw bestelling op zondag 30 december tussen 12.00 en 14.00 uur op te halen in het Ontmoetingscentrum of tussen 14.00 en 16.00 uur aan de Mulderswei 37 in Doornenburg.