Het kerstalletje van deBol. (foto: M. van Eechoud)
Het kerstalletje van deBol. (foto: M. van Eechoud) m.v.eechoud

Kerstmarkt en nieuwjaarsconcert

BEMMEL - Op zondag 8 december zal het bestuur van stichting deBol in de Passage van het winkelcentrum in Bemmel staan bij het kerststalletje van deBol!

Die dag start de verkoop van kaarten voor het unieke nieuwjaarsconcert in de Theaterkerk Bemmel dat speciaal voor deBol wordt samengesteld door Hanneke Engels, Martijn van Vuuren en Sofie Ebben.

Het belooft iets heel speciaals te worden met moeder Sofie Ebben, klarinet en haar trio Boccacio en een zeer gevarieerd zangprogramma met Hanneke en haar man Martijn.

DeBol is er trots op dat we deze familie gezamenlijk voor een optreden in de Theaterkerk hebben kunnen krijgen en verwachten dan ook een volle kerk op 5 januari. Aanvang: 15.00 uur.

Onze Vrienden van deBol kunnen zich aanmelden en krijgen dan een gratis toegangskaart. De kaarten kosten 15 euro. "Als u ook Vriend van deBol wilt worden en uzelf (én ons) een cadeautje (gratis kaart voor het nieuwjaarsconcert) wilt geven, kom dan langs op de Kerstmarkt en geef u op als Vriend voor 2020! Na betaling van 25 euro, de Vrienden van deBol bijdrage per jaar, ontvangt u uw gratis toegangskaart. Wij houden u dan het hele jaar door op de hoogte van onze activiteiten en zullen u graag met open armen ontvangen in onze “Vrienden van deBOL club” en u uitnodigen bij speciale activiteiten! Wij hopen ook u te zien bij ons kerststalletje in de Passage op 8 december." Meer informatie staat op www.debolbemmel.nl of te verkrijgen via 06 54975063/06 22540214.