Kerstengel. (foto: Dini Huijbers)
Kerstengel. (foto: Dini Huijbers) Dini Huijbers

Gezellige kerstmarkt in Slijk-Ewijk

SLIJK-EWIJK - Op zaterdag 7 december wordt er in Dorpshuis Beatrix in Slijk-Ewijk weer een gezellige kerstmarkt gehouden.

Zodra Sinterklaas weer is vertrokken kijken veel mensen alweer uit naar kerstmis. Alweer iets gezelligs met veel sfeer om naar uit te kijken in de donkere winterdagen. En gezellig is de kerstmarkt in Dorpshuis Beatrix altijd.

Iedereen kan direct de kerstsfeer in huis halen, want er staan in de grote zaal en de serre heel veel kramen met een diversiteit aan spullen. Je kunt er kerstspullen kopen, cadeautjes, sieraden, heerlijke oliebollen en allerlei andere lekkernijen en leuke dingen. In de ontmoetingsruimte (bij de bar) worden gezellige zitjes gemaakt, waar iedereen even kan rusten van alle gesnuffel op de markt.

Natuurlijk neemt de bezoeker dan de gelegenheid om een lekker kopje koffie of thee met iets lekkers te nuttigen of zomaar een ander drankje. Denk ook eens aan glühwein en warme chocolademelk (misschien met een toefje slagroom).

Men kan natuurlijk ook al even snoepen van de overheerlijke oliebollen die men op de markt gekocht heeft en die door het bestuur van dorpshuis Beatrix met veel liefde zijn gebakken. Lekker opgewarmd is het daarna niet meer zo erg om de kou weer in te moeten.

Er zijn ook kerstbomen te koop, dus de boom kan thuis al direct worden opgetuigd, misschien wel met leuke dingen, die op de markt zijn gekocht. Het adres van dorpshuis Beatrix is: Dorpsstraat 15 in Slijk-Ewijk. De markt is van 15.00 – 19.30 uur.