Afbeelding
Foto:

McDonald's medewerkers uit Overbetuwe & Lingewaard in regionale campagne

Flexibel werken in een leuk team!

OOSTERHOUT - Ruim 80 medewerkers telt het personeelsbestand van McDonald's Oosterhout Park15 op dit moment. Allemaal collega's die onderdeel zijn van een gezellig team; want werken in teamverband en gezelligheid staat als succesfactor bovenaan genoteerd tijdens (interne) onderzoeken bij McDonald's.

"Wie anders dan onze eigen medewerkers kunnen dát verhaal het beste laten zien aan de buitenwereld. Recent zijn we in de regio een wervingscampagne gestart en hierin schitteren een aantal collega's uit de gemeente Overbetuwe en Lingewaard. Zij hebben de hoofdrol, niet alleen voor Oosterhout maar ook voor andere restaurants in de regio", aldus Marcel de Haas – Manager HR bij McDonald's.

Flexibiliteit

Nico Frentz – Franchisenemer van het McDonald's Oosterhout Park15: "Het is een feit dat medewerkers in dienst treden én werkzaam blijven vanwege de gezelligheid onderling. Er ontstaan vriendschappen op de werkvloer en dat maakt dat er een goede sfeer is. Dat is fijn, zeker als er soms hard gewerkt wordt. Naast teamwork bieden wij ook veel flexibiliteit. Onze openingstijden zijn zeer ruim. In overleg is veel mogelijk, waardoor werken in ons team goed te combineren is met andere activiteiten, school of een gezin. En er is nog plaats voor een aantal nieuwe teamleden!"

Ontwikkeling

Naast teamverband en flexibiliteit biedt werken bij McDonald's nog meer voordelen. De goede doorgroeimogelijkheden is daar één van. Marcel: "Via de functie Crewtrainer kan je doorgroeien naar ons Management Team. Daarnaast is McDonald's een erkend leerbedrijf en kan intern een MBO diploma op niveau 1 tot en met 4 gehaald worden. Van deze mogelijkheden maken ook velen in Oosterhout succesvol gebruik!"

Interesse

Geïnteresseerd in een leuke baan bij McDonald's Oosterhout Park15? Kijk op www.werkenbijmcdonalds.nl