Familiebingo

bij Lingehof Bemmel

BEMMEL - Op zondag 3 november is er een familiebingo in het grand-café Lingehof vanaf 19.00 uur.

Een bingokaart, inclusief kopje koffie/thee met lekkers kost vijf euro per stuk. Iedereen is welkom. Er zijn leuke prijzen.

Collecte Nederlandse

Brandwondenstichting

LENT - In de week van 6 - 12 oktober hebben de vrijwilligers voor de Nederlandse Brandwondenstichting zich in Lent ingezet voor de jaarlijkse collecte.

Samen hebben zij 1392,61 euro ingezameld! Een opbrengst om trots op te zijn. Collectanten en gulle gevers worden bedankt voor ieders bijdrage.

Kerstconcert Surplus

NIJMEGEN - Koor Surplus, hét koor voor de ambitieuze 50-plusser, voert op zondag 8 december om 15.00 uur in de Groenestraatkerk te Nijmegen een kerstconcert uit.

Het programma omvat twee eeuwen muziekgeschiedenis, van Barok tot vroege Romantiek. We zingen werken van Buxtehude, Purcell, Bach, Vivaldi, Mozart en Mendelssohn. Wij worden begeleid door Harry van Wijk (orgel) en strijkers en blazers van Holland Orkest Combinatie Rotterdam. Solisten zijn Claudia Wijers (sopraan), Agnes Pouw (alt), Emiel Hoefnagel (tenor) en David Visser (bariton). De algehele leiding berust bij José Doodkorte. Voor meer informatie over het volledige programma en kaarten: www.koorsurplus.nl.