Afbeelding
Foto:

Laatste kans op 500 euro subsidie!

Houtstook in verdomhoek

door gebrek aan kennis

GENDT - ,,Je kunt een klassieke openhaard of barbecue niet over één kam scheren met een pelletkachel of de haarden en kachels van nu'', zegt Gert Kooij, woordvoerder van de Stichting Nederlandse Haarden- en Kachelbranche. De kachels van nu leveren een belangrijke bijdrage in het landelijk streven om meer duurzame energie te gebruiken.

Stoken met hout is een vanuit de EU erkende duurzame manier van verwarmen. Mits u de juiste haard kiest en het juiste hout stookt. Bij een pelletkachel wordt het stookproces automatisch geregeld en profiteert u nog van 500 euro subsidie als de haard nog dit jaar door Home Garden Shop wordt geplaatst!

Bestaande open haarden aanpassen is eenvoudig. Een bestaande open haard renoveren en upgraden is in vrijwel elke situatie eenvoudig te doen door Home Garden ShopomnHomeHoem Home. Het rendement gaat dan van 15-20 naar 75-85 procent en het is vaak een aantoonbare oplossing in situaties waar sprake is van overlast.

Altijd een warm bad!

Wie op zoek is naar een nieuwe badkamer is bij Home Garden Shop aan het juiste adres. In de ruime showroom vindt u de laatste trends zoals grote tegels met weinig voegen, een prachtig strak half vrijstaand bad, de strakke douchevloer zonder enige voeg, uit één stuk composiet en exclusieve maar betaalbare natuurstenen wastafels. Door de eigen natuursteenzagerij kan men uw badkamer tegen zeer scherpe prijzen een exclusief tintje geven. Home Garden Shop werkt met vaste installateurs, waardoor u van ontwerp tot eindresultaat wordt ontzorgd.

Tegelvloeren

Home Garden Shop in Gendt heeft het grootste tegelassortiment in de regio. Door eigen import heeft men de prijzen drastisch kunnen verlagen. Vakbekwame tegelzetters zorgen er voor dat de vloer er prachtig en snel in komt te liggen; eventueel met behaaglijke en energiezuinige vloerverwarming die in slechts een dagdeel wordt aangelegd!

Uw erkend installateur: Home Garden Shop BV, Biezenkamp 2 Gendt; 0481 424341; www.homegardenshop.nl