Afbeelding
Foto:

Bingo in dorpshuis Beatrix in Slijk-Ewijk

SLIJK-EWIJK - Op zaterdag 2 november is er een gezellige bingo in dorpshuis Beatrix in Slijk-Ewijk.

In dorpshuis Beatrix wordt regelmatig een bingo georganiseerd. Het is gezellig en toch ook een avondje uit. Je spreekt tussendoor veel mensen, die je in het dagelijks leven niet vaak ziet. Het bestuur van dorpshuis Beatrix organiseert de bingo en beleeft daar veel plezier aan. Als er dan veel bezoekers komen hebben die allemaal een hele gezellige bingoavond.

Want gezellig is een bingo in dorpshuis Beatrix altijd. Tijdens de bingo is er gelegenheid om een drankje te drinken. Dit wordt geserveerd zonder iemand uit de concentratie te halen. In de pauze is er mogelijkheid om lekker wat te eten.

Het is natuurlijk een heel prettige bijkomstigheid dat er naast gezelligheid ook leuke prijzen te winnen zijn. Er zijn geldprijzen, boodschappentassen, vleesschalen, salades en andere prijzen. Maar de klapper is natuurlijk de hoofdprijs. De hoofdprijs bedraagt minimaal zeventig euro. Hoe meer mensen, hoe hoger de hoofdprijs.

Het adres van dorpshuis Beatrix is Dorpsstraat 15 in Slijk-Ewijk. De zaal is open vanaf 19.00 uur en de bingo begint om 20.00 uur.