Afbeelding

Frans van Rooy Tweewielers: 'We gaan ervoor!'

ARNHEM - Na de verbouwing van afgelopen maart is het snel gegaan, aldus Frans van Rooy eigenaar van Van Rooy Tweewielers op de Griftstraat 7 in Arnhem.

"De klanten wisten ons snel te vinden en we hebben alle zeilen bijgezet om de reparaties snel en goed uit te voeren. Zo zijn we in de drukke periode regelmatig open vanaf 07:00 uur. Dit vermeldden we dan op onder andere Facebook. Klanten waarderen het zeer als de fiets of scooter snel klaar is en dat spreekt zich snel rond.

We zijn erg blij met de aanloop en hebben ons team inmiddels uitgebreid met een extra monteur. Na de zomer gaan we verder met het aanpassen van de winkel. De buitenkant wordt verder opgeknapt en het assortiment wordt uitgebreid. Ook de winkel zelf wordt verder aangepast, het blijft altijd zoeken naar de beste indeling, maar dat hoort erbij", aldus Frans .

De combinatie met de DHL-shop werkt prima, veel mensen brengen of halen een pakket en komen daarna de fiets of scooter brengen. Medio september presenteren we ook de E-bikes van RAT Holland, kwalitatief zeer goede fietsen van Burgers. Er is veel vraag naar nieuwe scooters en ook daar wordt aan gewerkt. "We zijn voorlopig nog niet klaar, we hebben nog veel plannen.

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen. We zien u graag in de winkel op de Griftstraat 7 in Arnhem."


Van Rooy Tweewielers, Griftstraat 7, Arnhem; 026 3613433; www.vanrooytweewielers.nl.