Afbeelding

Grootse audioshow bij Bender hifi aan de Steenstraat in Arnhem!

ARNHEM - Toe aan écht goed geluid? Loop naar de grootse Audio show bij Bender hifi op 5 en 6 oktober van 11.00 tot 17.00 uur aan de Steenstraat in Arnhem.

Op zaterdag 5 oktober en zondag 6 oktober organiseert Bender hifi een grootse (luister)show waarbij de merken Naim, Neat, Chord, Focal, KEF, Hegel, Cambridge, Spendor, Rega en Totem centraal staan. In verschillende luisterruimtes staan diverse modellen opgesteld zodat u gemakkelijk kunt vergelijken.

Verrassing
Er zullen een aantal primeurs te beluisteren zijn. Welke dat zijn, is nog een verrassing.
Hou de website (www.benderhifi.nl/show) in de gaten of volg de facebookpagina (www.facebook.com/benderhifi).
Laat u verder verrassen door de items in de Koopjeshoek! Kijk voor een "sneak-preview" op onze website. Voor nieuwe mensen die Bender hifi bezoeken, blijft het verrassend hoeveel ruimte achter de winkel zit.

Hoort u dat?
De Bender hifi show 2019 biedt niet alleen het beste wat er op de audiomarkt verkrijgbaar is.
Er is een sublieme gevarieerde mix van toegankelijke en betaalbare audioapparatuur tot en met exclusieve topproducten te zien en vooral te beluisteren!

Doorlopend demonstraties
Er zijn doorlopend meerdere demonstraties in verschillende ruimtes.
De importeurs en het Bender hifi team verzorgen prachtige demonstraties, vertellen graag meer over de luisteropstellingen en laten u kennis maken met al het moois wat er op audiogebied verkrijgbaar is.
Uiteraard zorgt Bender hifi voor koffie en thee.

Bender hifi, Steenstraat 54, 6828 CM, Arnhem, 026 4453541; www.benderhifi.nl.