(Foto: Judith de Ryck First Performance)
(Foto: Judith de Ryck First Performance)

'de Kapperie' Kapsalon & Haarwerken

ELDEN/ARNHEM - De salon heeft een luxe uitstraling met een huiselijke sfeer. Samen met dochter Lidy runt Monique van Hulzen de Kapsalon & Haarwerksalon. Dit doen zij met veel passie en plezier.

Monique is gespecialiseerd in het aanmeten van haarwerken, pruiken, haarstukjes en andere haaraanvullingen. Er zijn verschillende oplossingen voor haarverlies. Bij Alopecia en chemotherapie krijg je vaak te maken met haarverlies. Wanneer u te horen krijgt dat uw haar tijdelijk of blijvend kunnen gaan uitvallen, kunt u contact met ons opnemen. Bij een gratis intakegesprek kan Monique hier alles over vertellen. Zo nodig kunnen zij ook aan huis of in het ziekenhuis komen.


Lidy is topstyliste en visagiste. Ze kan 'toveren' met haarkleur. Ze weet dus alles van de laatste haar- en modetrends. Tevens verzorgt zij de make-up en kapsels van vele bruidjes.


De Kapperie staat voor: Warme & persoonlijke aandacht; Professionaliteit; Toegankelijkheid; Een uitgebreid assortiment; Betaalbare kwaliteit. Wij heten u van harte welkom in onze salon!


De Kapperie, Westerveldsestraat 40a, 6842 BV Arnhem (Elden)
026 3816082 of 06 25002147 info@dekapperie.nl.
Voor haarwerken kunt u kijken op www.dekapperie.nl en voor de kapsalon op www.kapsalon-dekapperie.nl ook kunt u ons op Facebook en Instagram volgen.