Afbeelding

Van Rooy Tweewielers

terug op Presikhaaf

ARNHEM - "Vanwege de sloop van het pand op de Plattenburgerweg zijn we op zoek gegaan naar een geschikt pand op Presikhaaf", legt eigenaar Frans van Rooy uit. "We wilden graag wat centraler in de wijk zodat we makkelijk te bereiken zouden zijn."


"Die plek werd gevonden op de Griftstraat 7 in Arnhem, om de hoek bij de Dekamarkt. Na veel slopen en verbouwen zijn we er weer helemaal klaar voor. Plafonds en verlichting weer helemaal strak. Centraal in de wijk en makkelijk bereikbaar. Op deze plek kunnen zij weer volop repareren en verkopen en er is parkeergelegenheid voor de deur."
Opnieuw beschikt Van Rooy Tweewielers over een open werkplaats. Ze streven ernaar om de kleine reparaties binnen een dag te doen. Grotere reparaties in overleg. Eventueel met vervangend vervoer.

Van Rooy repareert de meeste merken fiets en scooters en de onderhoudsbeurten zijn er ook weer vanaf 29.50 euro. Ook is de ophaaldienst beschikbaar, bel gerust voor een afspraak.
Ook de onderdelen worden niet vergeten, indien niet voorradig snel besteld en de volgende dag in huis. Een nieuwe e-bike is leverbaar vanaf 1099 euro.
De Parcelshop van DHL is meeverhuisd, uw pakketten versturen en afhalen is weer mogelijk.

Frans van Rooy Tweewielers, Griftstraat 7, Arnhem, 026 3613433.
Dinsdag tot en met vrijdag geopend van 9:00 tot 17:30 uur; zondag en maandag gesloten en op zaterdag van 9:00 tot 16:00 uur.
www.vanrooytweewielers.nl.