Afbeelding

Beautycare Velp heeft nieuwe Slender You-bewegingsbanken

VELP - Het is feest bij Beautycare Velp. Slender You Studio Velp bestaat al 23 jaar in Velp en heeft nieuwe Slender You-bewegingsbanken aangeschaft. Dit wil zeggen dat de studio nog heel lang in Velp zal blijven bestaan.

Slenderen is goed voor mensen met of zonder lichamelijke klachten. Heeft u last van onder andere reuma, artrose, knie- of heupklachten, stijve nek of andere klachten waardoor sporten op de sportschool te zwaar is? Denk dan eens aan slenderen. Slenderen is onbelast bewegen net als zwemmen. De zwaartekracht wordt gedragen door de banken. Slenderen verbetert de conditie van de spieren, stimuleert de bloedsomloop, laat afvalstoffen sneller verdwijnen en zorgt voor totale ontspanning. U bent een uur actief in beweging en is goed voor lichaam en geest! Maak een afspraak voor een gratis proefles als u kennis wilt maken met de slenderbanken.

We werken met een 4-wekenkaart, 1x in de week (4 ritten is 37 euro) of 2x in de week (8 ritten is 60 euro). We hebben geen abonnementenprincipe; dus na een volle 4-wekenkaart kunt u gewoon stoppen.

Beautycare Velp, President Kennedylaan 81a, Velp; 026 3610757 / 06 19193009; www.beautycarevelp.nl; email: info@beautycarevelp.nl.